fbpx

Speciale Valentijns actie

Verras je geliefde met een unieke videoboodschap. Op 14 februari bezorgen wij in regio Amsterdam – Zaanstreek – Waterland – Haarlemmermeer liefdesboodschappen op groot scherm met onze VW Ledschermbus voor het actietarief van €150 (ex BTW).

Zo werkt het:

  1. Jij maakt een liefdevolle videoboodschap (gewoon met je telefoon)
  2. Wij rijden met onze prachtige VW Ledschermbus naar het adres van jouw tortelduifje
  3. Jouw video (max 30 minuten) wordt op groot ledscherm getoond
  4. Vlinders in de buik gegarandeerd

Laat deze mooie actie niet aan je neus voorbijrijden. Bel of stuur een mail, dan regel wij de rest.

Boek nu de VW Ledschermbus of de Ford Ledschermbus met groot scherp ledscherm:
* 1 dag voor €650,– i.p.v €795,- per dag* op jou locatie. Ook rijdend met chauffeur mogelijk tegen een meerprijs, op aanvraag.

  • 1 ochtend of middag (max 4 uur) € 395,- per dag*
  • Videoboodschappen bezorgen. Prijs op aanvraag. Hierbij ligt het vooral aan de locatie/woonplaats. Soms is dit te combineren met andere opdrachten op 1 dag.
  • Drive in Movie (met max 25 auto’s) € 650,- * Maximaal 3 uur aanwezig. Optioneel is verse popcorn bij te boeken, ter plaatse bereid. € 50,- meerprijs.
  • Drive in Wedding € 395,-* inclusief speakerset. Totaal 2 uur aanwezig. Elk extra uur € 50,- . Laat je gasten meekijken naar de foto’s en video’s op het scherm. Tegen meerprijs is ook livestreamen mogelijk vanuit de trouwlocatie naar het scherm met je gasten elders.

Boek nu de TukTuk met dak en vleugelkleppen (zonder inhoud):
1 dag voor €195,– i.p.v €295,- per dag*
2 dagen voor €299,– i.p.v €435,- per dag*
1 week voor slechts €595,– !!

Nog meer eyecatchers voor aantrekkelijke tarieven (zoals ijsbarren, popup kas, tribunes en meer) kijk eens op www.piaggio4rent.nl

  • Alle aanbiedingen zijn exclusief BTW en reiskosten.

Laat hieronder jouw gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op om de mogelijkheden te bespreken.