Blog

Sport kijken op groot scherm

Formule 1, het EK voetbal 2020, de Tour de France en als toetje de Olympische Spelen in Tokyo. Het belooft een echte sportzomer te gaan worden. Hutjemutje voor de televisie dringen om een glimp van de wedstrijd op te vangen, is natuurlijk niks. Grootte maakt weldegelijk uit. Ga voor een groot scherm van Ledschermbus en wees allemaal een winnaar.

Live Formule 1 beleven

Max Verstappen heeft zijn eerste testrondjes in Barcelona al gereden. Op 15 maart zal de eerste GP in Melbourne op het programma staan waarmee het Formule 1 raceseizoen officieel wordt geopend. Met de mobiele ledschermen van Ledschermbus, stream je live alle sportwedstrijden. Je ziet niet alleen haarscherp wie als eerste de finish over scheurt en de champagne ontkurkt, maar je hoort het ook optimaal. Bij alle sportwedstrijden levert Ledschermbus gratis een geluidsinstallatie.

Het EK Voetbal op groot scherm

De oranje vlaggen, shirtjes en petten mogen eind maart weer van zolder. Dan speelt het Nederlands Elftal zijn eerste oefenwedstrijden in aanloop naar het EK Voetbal 2020. Genieten van een wedstrijd op groot scherm kan al op 26 maart wanneer de Oranje Leeuwen hun tanden zetten in de Verenigde Staten. Met Ledschermbus kijk je comfortabel naar alle voetbalwedstrijden waar en wanneer je maar wilt. Samen met al je vrienden, de hele kroeg of het complete bedrijf, want juichen doe je niet alleen. Doordat de mobiele schermen niet alleen 360 graden draaibaar zijn maar ook tot 5 meter in hoogte verstelbaar, mist niemand nog een sportmoment.

Ledschermen voor buiten en binnen

Misschien zit je wel in het stadion, support je je helden langs de kant van de weg of kan je zelf het asfalt ruiken. Ben je niet zo fortuinlijk? Beleef dan je favoriete sportwedstrijden op groot scherm van Ledschermbus.nl.

Dat we gaan wielrennen staat vast, dat Epke weer een gouden plak in de wacht sleept is een zekerheidje, alleen het Nederlandse weer is onvoorspelbaar. Met een glas wijn onder de blote hemel naar de Tour kijken? Of met de kachel aan de openingsceremonie van de Spelen bewonderen? De ledschermen van Ledschermbus kunnen zowel buiten als binnen gebruikt worden, zo kun je alleen maar winnen.

indruk makenop beurs

Offline indruk maken op de beurs

Ouderwets? Inefficiënt? Vermoeiend? Genoeg (voor)oordelen over het staan op een beurs. Toch is, zeker in dit digitale tijdperk, de mogelijkheid offline contact te leggen ontzettend waardevol. Een beurs is dé plek om mensen fysiek te ontmoeten of een live experience te bieden.

Offline een krachtige indruk maken en later online opvolgen, dat is de meerwaarde van op een beurs staan anno 2019. Ledschermbus helpt je graag offline een onvergetelijke indruk achter te laten.

Offline lead generatie

Een belangrijke reden voor het staan op de beurs, is het persoonlijk opdoen van nieuwe relaties. Beursbezoekers zitten in de oriënterende fase van de customer journey. Ze komen om algemene informatie en inspiratie bij verschillende bedrijven te ontvangen. Een belangrijk moment om een goede indruk achter te laten bij de prospect. Het persoonlijke contact wat gemaakt wordt op een zakelijk event is veel waardevoller dan een belletje of online contact. Zo kan je bij onze authentieke TukTuk een kopje koffie drinken, met op de achtergrond jouw product video.

Tip: Voeg een QR-code toe en laat prospects zich inschrijven in jouw klantsysteem. Zo kun je ze later gemakkelijk online de lead opvolgen.

Bestaande relaties onderhouden

Naast het opdoen van nieuwe relaties is een beurs ook uiterst effectief om bestaande relaties te onderhouden. Je kan weer even een praatje maken om top of mind te blijven. Ook kun je het lot in eigen hand nemen en jouw huidige relaties kaartjes voor de beurs sturen. Deze persoonlijke uitnodiging wordt vaak zeer gewaardeerd en je creëert bovendien een contactmoment met je bestaande relaties.

Experience Marketing

Naast het aangaan/onderhouden van relaties biedt het houden van een stand op een beurs nog meer voordelen. Zo kun je sceptische prospects on the spot overtuigen van de kracht van jouw product, zonder daarvoor een extra commitment van hen te verwachten. Zorg ervoor dat jouw bezoekers niet alleen het bedrijf, maar ook de positieve ervaring zal blijven onthouden. Maak hiervoor gebruik van onze modulaire ledschermen. Deze haarscherpe beelden kunnen jouw beursstand naar een nieuw level tillen. Verder is het natuurlijk ook hét moment om nieuwe producten te introduceren óf om de reacties van de markt te peilen. De naamsbekendheid van jouw bedrijf profiteert hiervan natuurlijk ook. Als je weet op te vallen op een beurs, zullen bezoekers je onthouden. En dat opvallen, dat probeert iedereen.

Laat zien wie je bent

Een gammel marktkraampje met kek tafelkleedje is niet meer van nu. Kies een presentatie die past bij jouw onderneming en wat je als bedrijf wilt uitstralen. Een mooie brandvideo presenteer je op een haarscherp ledscherm. Wil je een jongere doelgroep bereiken? Dan kunnen ze bij jouw beursstand misschien wel hun favoriete game online spelen op groot scherm. Een presentatie of live registratie is bij ons ook geen enkel probleem. Bekijk de mogelijkheden op onze website, we denken graag met je mee!

Hoe kan ik een LED scherm inzetten op een evenement?

LED schermen worden vaak ingezet op evenementen. Door het mobiele karakter zijn de schermen geschikt voor ieder soort evenement. In deze blog wordt besproken hoe een LED scherm ingezet kan worden op verschillende evenementen. Organiseer jij binnenkort een productpresentatie? Of ben jij een bruiloft aan het plannen? Lees dan verder voor inspiratie.

Sportevenementen

Tijdens een sportevenement worden er vaak live beelden van de sport uitgezonden. De regie en camera’s die hiervoor nodig zijn kunnen door onze experts bediend worden. Deze livebeelden worden op haarscherpe en heldere LED schermen uitgezonden. Of het sportevenement buiten of binnen plaats vindt of in de zomer of winter. De LED schermen zijn voor alle weersomstandigheden geschikt. Hierdoor zijn LED schermen zeer geschikt om in te zetten tijdens een sportevenement.

Livestream surf event 

Productpresentatie 

Voor het presenteren van een product of merk kan een LED scherm ingezet worden. De boodschap die je over wilt brengen kan met dynamisch beeld een échte boost krijgen. Dit beeld wil je natuurlijk aan jouw doelgroep onder de aandacht brengen. Bewegend beeld op een mobiel voertuig trekt nog meer de aandacht. Of je jouw product nu presenteert op een beurs of ergens in een stad. De Ledschermbus is een echte eyecather. Onderstaande foto toont hoe de Ledschermbus wordt ingezet voor de presentatie van een merk.   

Brand Activation Kärcher

Politieke bijeenkomst 

Het doel van een politieke bijeenkomst is indruk maken op (potentiele) kiezers. De bijeenkomst vindt daarom vaak plaats in het centrum van een stad, een buurthuis of midden in de wijk. Door een mobiel LED scherm in te zetten, kan er overal een indrukwekkende presentatie gegeven worden. Daarnaast zal een groot LED scherm ook de aandacht trekken van passerend publiek.

Publieksevenementen 

Organiseer jij een festival, beurs of ander publieksevenement? Dan kan een LED scherm op vele manieren ingezet worden. Denk bijvoorbeeld aan een livestream van het evenement, zodat het publiek alles haarscherp kan volgen. Ook kunnen de logo’s van  sponsoren op een aantrekkelijke manier getoond worden aan het publiek. En is het mogelijk om informatie op het LED scherm te publiceren, bijvoorbeeld de plattegrond van het evenement of de timetable van artiesten. Zo is jouw publiek van alle informatie op de hoogte.

Volkswagen T2 als sponsorscherm  

Bruiloften 

Op een bruiloft zijn er vaak gasten die een stukje voor het bruidspaar willen doen en daarbij beeld nodig hebben. Of misschien heeft het bruidspaar wel de wens om foto’s live af te spelen op de bruiloft. Op een bruiloft moet alles perfect zijn voor de gasten en daarom is het van belang om haarscherp beeld te hebben. Een LED scherm is daarom perfect om in te zetten tijdens een bruiloft. Bruiloften met veel of weinig gasten, buiten of binnen, op een LED scherm is het altijd duidelijk beeld.  

Wist je dat?  

De Ledschermbus, onze TukTuk, ook zonder scherm te gebruiken is. Het scherm wordt dan vervangen door een eikenhouten blad. Hierop kan bijvoorbeeld champagne of de bruidstaart geserveerd worden. 

Ieder evenement is uniek en iedere organisator heeft eigen wensen of behoeften. Door het brede aanbod van Ledschermbus is alles mogelijk. Daarnaast denken wij graag met jou mee en bieden we advies. Interesse in het inzetten van één van onze LED schermen? Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

De TukTukBar is klaar !

De nieuwe tuktukbar is klaar voor verhuur

Afgelopen week hebben wij de “oude” tuktuk die we in Augustus uit Italië hebben laten overkomen getransformeerd tot een unieke TukTukbar.
De “bar”ligt achterop de authentieke tuktuk die (nog) niet is gerestaureerd. Zo uit Italië van de boerderij gehaald.  

Het barblad hebben wij van prachtig eikenhout gezaagd, gelakt en geschuurd, alles dus Hand-made ! 
De etage is voorzien van een dubbele zijde, beiden met ledverlichting die in diverse kleuren kan worden ingesteld, geheel naar wens.
Bovenop hebben wij 2 mooie lampen gezet. Het geheel completeren we met decoratie, geheel naar wens in het thema van bijvoorbeeld het feest, borrel of bruiloft . 

De catering laten wij over aan de cateraar waar het event plaatsvindt, of wij regelen dit voor u natuurlijk, gekoeld en wel ! Of het nu een wijn- of champagnebar is, welkomstdrankjes, cocktailbar enzovoorts. Alles is bespreekbaar.
Haal de etage eraf en je hebt een groot buffetblad voor bijvoorbeeld een heerlijk (italiaans) buffet! 

Kortom, deze tuktuk is ook multifunctioneel inzetbaar. Ook als informatiekar of verkoop tuktuk ! 

Nieuw mobiel scherm

Ledschermbus krijgt nieuw mobiel led scherm ! 

Er is groot nieuws op het front van de Ledschermbus, onze trouwe Volkswagen T2 bus. 

Deze zal in de komende periode voorzien worden van een gloednieuw led scherm !!! Het led scherm zal volledig voldoen aan de huidige wensen op de markt voor mobiele led schermen.

De VW bus zal worden voorzien van een QLEDX P4.5 scherm. Dat betekend dat de pixels 4,5 mm uit elkaar op het paneel zitten. Daarnaast is ook de lichtopbrengst een stuk hoger als het huidige P10 scherm. Al met al een significante verbetering voor de kijkbelevening naar uw publiek. 
Ook wordt het scherm groter. Zitten we nu op ca 150x 250 cm, we gaan naar ca 2×3 meter , dus ook 16:9 formaat ! (huidige formaat 4:3)
Daarnaast zal het scherm ook nog eens in hoogte verstelbaar gemaakt worden waardoor er een hoogte van 5-6 meter bereikt kan worden. 

De controller en software wordt natuurlijk ook niet vergeten. Er is zijn diverse ingangen/poorten zoals HDMI en SDI voor directe camerabeelden.

Met deze investering hopen wij weer een aantal jaren u van de beste kwaliteit scherm te voorzien op onze prachtige Volkswagen T2  pick up uit 1976.