Kan ik live beelden op een LED scherm afspelen?

Ja dit kan zeker! Met onze professionele regie en camera apparatuur kunnen wij een live stream én live registratie voor u voorzien. Zo kunt u zich focussen op de prioriteiten van het event.

Kan ik een LED scherm op een beurs gebruiken voor mijn stand?

Een LED scherm kan uw beursstand naar het volgende niveau tillen! Je kunt het inzetten om bijvoorbeeld uw logo, bedrijfsvideo of product promotie te tonen! Helder beeld met levendige kleuren zullen voor een ware eye-catcher zorgen. Benieuwd hoe je nog meer uit jouw beurs kan halen? Lees dan nu onze blog hier!

Wat is het verschil tussen real en virtual pixel pitch?

Real pixels zijn de fysieke LED’s in een scherm die een pixel vormen. Een virtual pixel kan delen van meerdere LED’s combineren waardoor de afstand tussen de zichtbare pixels kleiner wordt. Op deze manier kan een LED scherm scherpere beelden weergeven. De afstand tussen de pixels is dus kleiner bij virtual ten opzichte van real pixels.

Hoe snel is een LED scherm gereed voor gebruik zijn?

Onze mobiele LED schermen zijn in 15 minuten klaar voor gebruik! Dat noemen wij nou flexibel.

Waarom zou ik een LED scherm kopen?

LED schermen zijn ideaal om in huis te hebben. Los van het inzetten van deze schermen voor reclame doeleinden en als bijvoorbeeld gevelreclame, kunnen ze ook gebruikt worden voor het afspelen van beeld. Een multi-inzetbaar product!

Waar kan je een LED scherm plaatsen?

LED schermen kunnen op veel verschillende plekken geplaatst worden. Ze werken zowel binnen als buiten! Modulaire schermen kunnen zowel opgehangen worden als op een paal geplaatst worden. Onze mobiele LED schermen kunnen op bijna iedere locatie in Nederland geplaatst worden! Op deze manier is er altijd een passend scherm voor jouw behoefte!

Wat zijn de voordelen van een mobiel LED scherm?

Het grootste voordeel van een mobiel LED scherm is dat hij op bijna alle plekken inzetbaar is. Dit flexibele karakter wordt ondersteund doordat het scherm in 15 minuten klaar voor gebruik is. Verder kan het mobiele LED scherm ook fungeren als rijdende reclame, of rijdend informatiebord. Wat jij wilt!

Kun je een LED scherm van dichtbij ook goed zien?

Dit hangt compleet af van het LED scherm wat gebruikt wordt. Een LED scherm met een hoge Pixel Pitch zal minder scherp zijn van dichtbij dan een scherm met een lage Pixel Pitch. Om hier een passend advies bij te geven zullen wij eerst moeten weten waar het scherm voor gebruikt gaat worden. Hier helpen wij je graag mee!

Hoe zet ik mijn bestanden op het LED scherm?

Dit kan op meerdere manieren! Jouw laptop kan via een HDMI kabel aangesloten worden aan het scherm. Ook wij kunnen je hier bij helpen. Voor het bepalen van de juiste bestandsindeling voor uw doel komen wij graag met u in contact!

Wat zijn de afmetingen van een mobiel LED scherm?

In ons assortiment hebben wij veel led-schermen van verschillende formaten. De led-schermen van de klassieke Volkswagen T2 en de Ford Transit zijn 3×2 meter. Het scherm op de TukTuk is 65”. Onze meest personaliseerbare optie is het led-scherm op een trailer. De trailer kan voorzien worden van maar liefst vijf verschillende led-schermen. De afmetingen variëren hierbij tussen 2×3 meter en 3×6 meter. Dat zijn nog een schermen van formaat.

Wat is Pixel Pitch?

LED-schermen bestaan uit erg veel afzonderlijke LED’s Iedere afzonderlijk LED is in dit geval een pixel. Pixel Pitch is de afstand tussen de verschillende pixels. Dit wordt aangegeven met een P. Achter de P komt de afstand in millimeters. Heeft een scherm een afstand van 4 mm tussen de pixels dan wordt het uitgedrukt als P4. Het bepalen van de goede Pixel Pitch is heel belangrijk. Dit komt doordat de Pixel Pitch de scherpte van het scherm bepaald. Hoe meer pixels er op een oppervlak zitten hoe scherper het beeld wordt. Als een scherm van dichtbij bekeken wordt is het dus van belang om een zo laag mogelijke Pixel Pitch te hebben.

Wat is een LED scherm?

Een LED scherm is een beeldscherm wat is opgebouwd uit veel LED’s. Door veel LED’s dicht bij elkaar te plaatsen. Doordat deze LED’s gemaakt zijn om drie kleuren: rood, groen en blauw (RGB) uit te stralen. Dankzij verschillende hard- en software kunnen er uiteindelijk beelden op de led schermen worden geprojecteerd.

Wat is een LED?

LED staat voor Light Emitting Diode. Het zijn dus lichtgevende diodes. Ze hebben geen gloeidraad zoals bijvoorbeeld een gloeilamp. Het kan licht in verschillende kleuren afgeven. Door stroom in de juiste richting te sturen gaat het licht afgeven. Het halfgeleider materiaal waar de stroom doorheen gestuurd wordt bepaald welke kleur licht de LED afgeeft. Het is een compleet elektronische lichtbron die tot wel 50.000 branduren mee kan.