Hoe kan ik een LED scherm inzetten op een evenement?

LED schermen worden vaak ingezet op evenementen. Door het mobiele karakter zijn de schermen geschikt voor ieder soort evenement. In deze blog wordt besproken hoe een LED scherm ingezet kan worden op verschillende evenementen. Organiseer jij binnenkort een productpresentatie? Of ben jij een bruiloft aan het plannen? Lees dan verder voor inspiratie.

Sportevenementen

Tijdens een sportevenement worden er vaak live beelden van de sport uitgezonden. De regie en camera’s die hiervoor nodig zijn kunnen door onze experts bediend worden. Deze livebeelden worden op haarscherpe en heldere LED schermen uitgezonden. Of het sportevenement buiten of binnen plaats vindt of in de zomer of winter. De LED schermen zijn voor alle weersomstandigheden geschikt. Hierdoor zijn LED schermen zeer geschikt om in te zetten tijdens een sportevenement.

Livestream surf event 

Productpresentatie 

Voor het presenteren van een product of merk kan een LED scherm ingezet worden. De boodschap die je over wilt brengen kan met dynamisch beeld een échte boost krijgen. Dit beeld wil je natuurlijk aan jouw doelgroep onder de aandacht brengen. Bewegend beeld op een mobiel voertuig trekt nog meer de aandacht. Of je jouw product nu presenteert op een beurs of ergens in een stad. De Ledschermbus is een echte eyecather. Onderstaande foto toont hoe de Ledschermbus wordt ingezet voor de presentatie van een merk.   

Brand Activation Kärcher

Politieke bijeenkomst 

Het doel van een politieke bijeenkomst is indruk maken op (potentiele) kiezers. De bijeenkomst vindt daarom vaak plaats in het centrum van een stad, een buurthuis of midden in de wijk. Door een mobiel LED scherm in te zetten, kan er overal een indrukwekkende presentatie gegeven worden. Daarnaast zal een groot LED scherm ook de aandacht trekken van passerend publiek.

Publieksevenementen 

Organiseer jij een festival, beurs of ander publieksevenement? Dan kan een LED scherm op vele manieren ingezet worden. Denk bijvoorbeeld aan een livestream van het evenement, zodat het publiek alles haarscherp kan volgen. Ook kunnen de logo’s van  sponsoren op een aantrekkelijke manier getoond worden aan het publiek. En is het mogelijk om informatie op het LED scherm te publiceren, bijvoorbeeld de plattegrond van het evenement of de timetable van artiesten. Zo is jouw publiek van alle informatie op de hoogte.

Volkswagen T2 als sponsorscherm  

Bruiloften 

Op een bruiloft zijn er vaak gasten die een stukje voor het bruidspaar willen doen en daarbij beeld nodig hebben. Of misschien heeft het bruidspaar wel de wens om foto’s live af te spelen op de bruiloft. Op een bruiloft moet alles perfect zijn voor de gasten en daarom is het van belang om haarscherp beeld te hebben. Een LED scherm is daarom perfect om in te zetten tijdens een bruiloft. Bruiloften met veel of weinig gasten, buiten of binnen, op een LED scherm is het altijd duidelijk beeld.  

Wist je dat?  

De Ledschermbus, onze TukTuk, ook zonder scherm te gebruiken is. Het scherm wordt dan vervangen door een eikenhouten blad. Hierop kan bijvoorbeeld champagne of de bruidstaart geserveerd worden. 

Ieder evenement is uniek en iedere organisator heeft eigen wensen of behoeften. Door het brede aanbod van Ledschermbus is alles mogelijk. Daarnaast denken wij graag met jou mee en bieden we advies. Interesse in het inzetten van één van onze LED schermen? Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.