LEDSCHERMBUS bestaat 5 jaar ! 

Wij bestaan alweer 5 jaar! Om dat te vieren hebben wij een paar mooie acties gemaakt. Kijk snel hieronder of er een mooi aanbod voor jou tussen staat! 

DE VOLKSWAGEN T2 Ledscherm bus: 

Boek nu de  geel/witte VW Ledschermbus of de Ford Ledschermbus met groot scherp ledscherm van 3×2 meter:
* 1 dag voor € 595,– i.p.v €795,- per dag* op jou locatie. Ook rijdend met chauffeur mogelijk tegen een meerprijs, op aanvraag. Deze tarieven gelden voor alle nieuwe boekingen gemaakt tussen 20 februari en 30 april 2023 . Natuurlijk zijn ook meerdaagse tarieven of 1/2 dag tarieven beschikbaar ! De Ford bus mag ook zelf worden gereden (geldig B rijbewijs noodzakelijk). 

Tijdens een “rijdende” opdracht is er een aggregaat aan boord voor stroomvoorziening. De oldtimer volkswagenbus rijdt op benzine, en mag dus ook in de milieuzones rijden, zowel in Nederland, België als Duitsland ! Ledschermbus.nl brengt jou merk echt overal.  

 

Piaggio APE P501

Zie jij onze unieke Piaggio TukTuk met dak en vleugelkleppen (zonder inhoud) al op jouw evenement of feest staan? 
Voor 1 dag heb je hem al voor €199,– i.p.v €295,- per dag*
2 dagen voor €325,– i.p.v €435,- per dag*
1 week voor slechts €600,– *  

(prijzen excl transportkosten)

Nog meer eyecatchers voor aantrekkelijke tarieven (zoals ijsbarren, popup kas, tribunes en meer) vindt je op www.piaggio4rent.nl

  • Alle aanbiedingen zijn exclusief BTW en reiskosten.

    ledschermbus acties

 

Laat hieronder jouw gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op om de mogelijkheden te bespreken.