Nieuw mobiel scherm

Ledschermbus krijgt nieuw mobiel led scherm ! 

Er is groot nieuws op het front van de Ledschermbus, onze trouwe Volkswagen T2 bus. 

Deze zal in de komende periode voorzien worden van een gloednieuw led scherm !!! Het led scherm zal volledig voldoen aan de huidige wensen op de markt voor mobiele led schermen.

De VW bus zal worden voorzien van een QLEDX P4.5 scherm. Dat betekend dat de pixels 4,5 mm uit elkaar op het paneel zitten. Daarnaast is ook de lichtopbrengst een stuk hoger als het huidige P10 scherm. Al met al een significante verbetering voor de kijkbelevening naar uw publiek. 
Ook wordt het scherm groter. Zitten we nu op ca 150x 250 cm, we gaan naar ca 2×3 meter , dus ook 16:9 formaat ! (huidige formaat 4:3)
Daarnaast zal het scherm ook nog eens in hoogte verstelbaar gemaakt worden waardoor er een hoogte van 5-6 meter bereikt kan worden. 

De controller en software wordt natuurlijk ook niet vergeten. Er is zijn diverse ingangen/poorten zoals HDMI en SDI voor directe camerabeelden.

Met deze investering hopen wij weer een aantal jaren u van de beste kwaliteit scherm te voorzien op onze prachtige Volkswagen T2  pick up uit 1976.