Offline indruk maken op de beurs

Ouderwets? Inefficiënt? Vermoeiend? Genoeg (voor)oordelen over het staan op een beurs. Toch is, zeker in dit digitale tijdperk, de mogelijkheid offline contact te leggen ontzettend waardevol. Een beurs is dé plek om mensen fysiek te ontmoeten of een live experience te bieden.

Offline een krachtige indruk maken en later online opvolgen, dat is de meerwaarde van op een beurs staan anno 2019. Ledschermbus helpt je graag offline een onvergetelijke indruk achter te laten.

Offline lead generatie

Een belangrijke reden voor het staan op de beurs, is het persoonlijk opdoen van nieuwe relaties. Beursbezoekers zitten in de oriënterende fase van de customer journey. Ze komen om algemene informatie en inspiratie bij verschillende bedrijven te ontvangen. Een belangrijk moment om een goede indruk achter te laten bij de prospect. Het persoonlijke contact wat gemaakt wordt op een zakelijk event is veel waardevoller dan een belletje of online contact. Zo kan je bij onze authentieke TukTuk een kopje koffie drinken, met op de achtergrond jouw product video.

Tip: Voeg een QR-code toe en laat prospects zich inschrijven in jouw klantsysteem. Zo kun je ze later gemakkelijk online de lead opvolgen.

Bestaande relaties onderhouden

Naast het opdoen van nieuwe relaties is een beurs ook uiterst effectief om bestaande relaties te onderhouden. Je kan weer even een praatje maken om top of mind te blijven. Ook kun je het lot in eigen hand nemen en jouw huidige relaties kaartjes voor de beurs sturen. Deze persoonlijke uitnodiging wordt vaak zeer gewaardeerd en je creëert bovendien een contactmoment met je bestaande relaties.

Experience Marketing

Naast het aangaan/onderhouden van relaties biedt het houden van een stand op een beurs nog meer voordelen. Zo kun je sceptische prospects on the spot overtuigen van de kracht van jouw product, zonder daarvoor een extra commitment van hen te verwachten. Zorg ervoor dat jouw bezoekers niet alleen het bedrijf, maar ook de positieve ervaring zal blijven onthouden. Maak hiervoor gebruik van onze modulaire ledschermen. Deze haarscherpe beelden kunnen jouw beursstand naar een nieuw level tillen. Verder is het natuurlijk ook hét moment om nieuwe producten te introduceren óf om de reacties van de markt te peilen. De naamsbekendheid van jouw bedrijf profiteert hiervan natuurlijk ook. Als je weet op te vallen op een beurs, zullen bezoekers je onthouden. En dat opvallen, dat probeert iedereen.

Laat zien wie je bent

Een gammel marktkraampje met kek tafelkleedje is niet meer van nu. Kies een presentatie die past bij jouw onderneming en wat je als bedrijf wilt uitstralen. Een mooie brandvideo presenteer je op een haarscherp ledscherm. Wil je een jongere doelgroep bereiken? Dan kunnen ze bij jouw beursstand misschien wel hun favoriete game online spelen op groot scherm. Een presentatie of live registratie is bij ons ook geen enkel probleem. Bekijk de mogelijkheden op onze website, we denken graag met je mee!