Logo Ledschermbus
Edit Content
Click on the Edit Content button to edit/add the content.

Ford Transit Ledschermbus

De moderne broer van onze andere Ledschermbussen

Ledschermbus Ford

Sinds 2018 is onze Ford Transit Ledschermbus in onze vloot opgenomen.  We hebben gekozen voor een moderne bus met zuinige dieselmotor zodat we in alle milieuzones mogen komen in Nederland en Duitsland. Ook kan deze bus door iedereen met een B-rijbewijs worden bestuurd. Lekker handig! 

De Ford Transit ledschermbus is voorzien van een hydraulische mast die maarliefst tot bijna 4 meter de hoogte in gaat. Dus gezien wordt je zeker als het scherm helemaal omhoog staat. Door de stempels onder de wagen staat hij dan ook goed stabiel.  De werking is simpel. Zet je windows laptop met HDMI in de cabine, inpluggen en draaien maar. Of je nu een presentatie wilt houden, een wedstrijd wil kijken, een filmavond of een rijdende promotie wilt doen. Deze bus kan het ! Wij plaatsen dan een diesel aggregaat op de bus zodat je onderweg rijdend met scherm aan kunt opvallen met je logo of bericht.  (alleen stilstaand beeld bij rijdende reclame toegestaan!) 

Ook kunnen wij deze ledschermbus helemaal in jouw bedrijfskleuren en/of logo wrappen of bestickeren. Zo is de bus helemaal gepersonaliseerd en kun je echt opvallen bij je relaties of evenement.  Je komt echt uniek voor de dag! 

Special: Silent Cinema

Een mooie film of presentatie zonder de omgeving te storen?

Het is mogelijk om hoofdtelefoons te huren en te genieten van een film op een festival of juist in de natuur. Huren kan al vanaf 25 headsets, inclusief zender (tot ca 150 meter) .

Zoek je nog meer eyecatchers? Kijk dan snel op www.piaggio4rent.nl voor nog meer leuke ideëen voor jou evenement of feest!

Specificaties:

  • Ledscherm 3×2  meter
  • Pixel 4,8 mm
  • Draaibaar
  • Hydraulisch In hoogte verstelbaar
  • Rijdend inzetbaar (met aggregaat)
  • Ook livestream mogelijk 
  • Met of zonder geluid te huur. 
  • Doorrijhoogte 3.10 meter (185cm breed) 
Ford Transit Ledschermbus omhoog
Ford Transit Bestickerd
Ford Transit ledschermbus onderweg