Logo Ledschermbus
Edit Content
Click on the Edit Content button to edit/add the content.

Mogelijkheden

De mogelijkheden met onze ledschermen zijn eindeloos!

Onze mogelijkheden

Onze ledschermen zijn voor veel doeleinden toepasbaar

Evenementen en festivals

Echt gezien worden!

Onze ledschermbussen en ledschermen kunnen op jouw festival worden ingezet voor tal van doeleinden.  Zo kun je ze inzetten voor crowd control (de busjes zijn ook nog eens snel verplaatsbaar), voor sponsoruitingen, je line-up/ programma, foto’s, filmpjes, mededelingen en live streamen van je event of andere programma’s. Maar onze Ledschermbus is ook inzetbaar als bijvoorbeeld een toffe Karaoke- bus, of voor een silent movie night met headsets (meerdere kanalen mogelijk) . Neem contact met ons op voor een prijsopgave en mogelijkheden.  

Bruiloften

Ook op jouw bruiloft mag onze VW ledschermbus niet ontbreken!

Onze VW ledschermbusjes hebben al op menig bruiloft mogen staan. Supertof bij de entree van je trouw- of feestlocatie! Maar ook kan de bus, indien voldoende ruimte en hoogte, binnen staan. Hoe leuk is het om bijvoorbeeld films en foto’s te laten zien op het ledscherm aan je gasten van je trouwreportage, of je vrienden die een leuke film over jullie hebben gemaakt af te spelen! Wij sturen je graag beeldmateriaal toe van eerdere bruiloften. Als je minder ruimte hebt kun je ook denken aan onze Piaggio APE met 1 of 2 beeldschermen van 65 inch. Deze tuktuk staat ook supercool bij de entree van je locatie! Je gasten zullen het zeker waarderen. 

Rijdende promotie

Jouw product of merk rijdend door de stad !

Wat onwijs tof is dat! Je eigen product, merk of logo, rijdend door stad en streek. Zo val je echt op. De VW busjes zijn regelrechte eyecatchers, maar met een ledscherm van 3 meter breed zien ze je echt niet over het hoofd. Langzaam rijdend verplaatsen wij onze op de door jullie aangegeven route of langs diverse plekken.  ook kunnen wij je bedrijfslogo op de deuren van de bus plaatsen met magneetplaten of sticker. Onze moderne ford bus kun je zelfs helemaal wrappen in je bedrijfskleur! De VW busjes rijden op benzine, dus hebben wij ook geen last van milieu zones! De Fordbus is diesel maar modern en mag elke zone in. Wel heb je in sommige gemeenten een vergunning nodig voor rijdende reclame, dat dien je natuurlijk zelf na te vragen.  

Filmavond

Film kijken op onze ledschermen

Je eigen buitenbioscoop in je achtertuin of locatie, hoe leuk is dat! Op onze ledschermen kun je alle films afspelen op DVD of stick (of streamen bij goede wifi) die je maar wenst. Je hebt bij ons de keuze om speakers erbij te huren, maar ook silent headsets zijn mogelijk, zodat de omgeving niks hoort van het geluid van de film. 

Niet alleen films, maar ook livestreamen van sportwedstrijden, formule1, olympische spelen enzovoorts is mogelijk op de ledschermen.  Huur onze tuktuk erbij met popcorn en slush en je filmavond is compleet ! 

Ideaal ook voor bijvoorbeeld vakantieparken, campings, etc.  (ook goed zichtbaar in zonlicht, het hoeft dus niet donker te zijn. 

En veel meer

Er is zoveel meer mogelijk!

Onze mobiele ledschermen zijn nog voor zoveel andere zaken inzetbaar. Denk aan een jubilaris, afscheid van een collega, reclamewagen, cultuurfestival, activatie en ga zo maar door. Heb jij een leuk idee? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden met ons te bespreken! 

Taking your message anywhere !

Niet alleen feesten, festivals en evenementen, maar ook rijdend door stad en land, zelfs in het buitenland !

Of bel ons:

06-46 206 257