Logo Ledschermbus
Edit Content
Click on the Edit Content button to edit/add the content.

Video producties

complete videoregistratie op onze ledschermen

video producties mixer 1

Ook voor video producties kun je bij ons terecht. Zo kunnen wij een all in 1 concept aanbieden met led- en tv schermen op je event, congres of festival! 

Samen met onze partners bieden wij een breed scala aan mogelijkheden op het gebied van videotechniek. Zo is er de mogelijkheid voor bijvoorbeeld een kleine set met mixer en 1 of 2 camera’s, maar ook een compleet bemande regie wagen of zelfs regie truck met diverse camera standpunten is mogelijk. Ook het opnemen en editten van het event is mogelijk, zelfs livestream via youtube ! 

 

Bij elke registratie gaan wij eerst met u kijken naar de diverse mogelijkheden qua wensen en natuurlijk budget, om zo tot een goede compromis te komen voor de video producties. Onze professionals zorgen altijd voor het beste resultaat op de schermen ter plaatse of online zodat iedereen alles goed kan volgen, geheel naar uw wensen opgebouwd. 

 

Bent u geinteresseerd in video producties in combinatie met onze grote ledschermen? Neem dan contact met ons op via onderstaande button of bel ons. Wij zullen dan een afspraak met u inplannen om alle mogelijkheden te bespreken bij u op locatie of waar het event plaatsvindt (indien mogelijk). 

Mogelijkheden:

  • Diverse videomixers en complete mengtafels (o.a. Blackmagic)
  • Diverse soorten camera’s (panavision, sony)
  • Professionele camera- en regie crew
  • live registratie van het event op de ledschermen
  • Online stream mogelijk
  • edit en opname event mogelijk, met of zonder geluid. 
  • Flexibele sets, altijd geheel op maat  
regie unit video
cameraman 1
Modulair ledscherm met video productie