Logo Ledschermbus
Edit Content
Click on the Edit Content button to edit/add the content.

Volkswagen T2 Ledschermbus

Ons paradepaardje, deze prachtige Volkswagen T2Ledschermbus (geel/witte uitvoering)

Ledschermbus tulpenveld

 

Volkswagen T2 Ledschermbus 

Deze prachtige Volkswagen T2 Ledschermbus  is een echte eyecatcher dankzij haar authentieke karakter. Een volledig gerestaureerde oldtimer met een modern led scherm. Organiseer je een sport event? Laat live beelden zien op deze prachtige led scherm bus. Deze bus is natuurlijk ook in te zetten als rijdend reclame bord met chauffeur of als digitaal fotolijstje met de zojuist gemaakte foto’s op jouw bruiloft!  Maar deze beauty is ook te gebruiken bij open dagen, festivals en andere evenementen. Sponsor uitingen, routing, signing, bedrijfsfilm…. Het kan echt allemaal ! 

 

Snel startklaar

De Volkswagen is binnen 15 minuten startklaar. Dat noemen wij nog is een snelle en zorgeloze installatie. De bus is zowel binnen als buiten inzetbaar. Dankzij onze eigen professionele filmapparatuur en de daarbij behorende kennis kunnen wij ook een live stream van uw event realiseren. Wij kunnen een compleet live registratie aanbieden met diverse camera’s, regie unit en zelfs een echte regie wagen bij grotere evenementen of festivals. 

 En omdat we mobiel zijn, zijn we snel weer weg! Geen stroom ter plaatse of rijdend je product of dienst tonen? de Ledscherm bus is voorzien van een dieselaggregaat zodat je altijd stroom bijdehand hebt! Deze ledscherm bus is te voorzien van jouw eigen logo zodat het  ook een ideale oplossing is voor jouw zakelijke event of promotie. 

 

NIEUW VANAF 1 APRIL 2024! 

Per 1 april 2024 krijgt deze prachtige eyecatcher een gloednieuw ledscherm! Een pixelpitch van 3.9mm maakt het beeld nog mooier en scherper. Daarnaast kunnen wij het scherm op een vaste locatie vergroten naar 3,5 meter breed voor nog groter en mooier beeld voor uw evenement, festival of feest! 

Zo zijn er straks 3 maten verkrijgbaar op deze bus, te weten:

– 2,5 x 1,5 meter  (16:9 scherm) (bij rijdende inzet enige maatvoering)

– 3×2 meter (4:3 scherm)

– 3,5 x 2 meter ( 16:9 scherm) 

 

 

Special: Silent Cinema

Een mooie film of presentatie zonder de omgeving te storen?

Het is mogelijk om hoofdtelefoons met zender te huren en te genieten van een film op een festival of juist in de natuur zodat je geen “hinder”hebt van de omgevingsgeluiden. Wij maken daarvoor graag een vrijblijvend voorstel.  Dit kan al vanaf 25 headsets.

 Meer Eyecatchers en leuke verhuur items vindt je op onze andere website:  www.piaggio4rent.nl  . Neem hier zeker eens een kijkje!  

Specificaties per 1 april 2024:

  • Ledscherm 2,5×1,5 meter / 3x 1,50 meter/ 3×2 meter of 3,5 x2 meter
  • Pixel 3,9mm
  • Draaibaar
  • In hoogte verstelbaar
  • Rijdend inzetbaar (met aggregaat) (scherm dan standaard 2,5×1,5m)
  • Ook livestream mogelijk 
  • Met of zonder geluid te huur. 
  • Doorrijhoogte 3 meter (170cm breed) 
Volkswagen T2 Ledschermbus Arnhem
Volswagen T2 ledschermbus onderweg
Bruiloft Ledschermbus T2