Logo Ledschermbus
Edit Content
Click on the Edit Content button to edit/add the content.

OVER ONS

Ons prachtige begin met de Ledschermbus

Van oude roestbak naar de ledschermbus !

Over ons, het begin!

Weinig auto’s roepen zo’n massaal gevoel van nostalgie op als het Volkswagenbusje. De ‘Hippie bus’ blijft op alle generaties een haast magische aantrekkingskracht houden en is zelfs anno 2019 nog hartstikke hip. Het verenigen van de klassieke old timer met de nieuwste ledschermen. 

Voor de start van project ‘Ledschermbus’ waren we specifiek op zoek naar hét Volkswagenbusje T2, de pick-up versie. Een hele zoektocht want in tussen is het een zeldzaam exemplaar geworden. De originele busjes die tussen 1967 en 1979 zijn geproduceerd hadden een oplage van 80.000 stuks. En vind je er dan eindelijk één, dan is die niet te betalen. Begin 2015 kwamen we de huidige bus tegen, in onze ogen de perfecte bus voor dit project: een Volkswagen T2 Pickup uit 1976, met een luchtgekoelde 2 liter 4-cilinder motor. Hij was in redelijke staat, maar er moest een hoop gebeuren. Na de bezichtiging waren we meteen verkocht, de eerste stap om de Ledschermbus te realiseren was gezet.

 

NIEUW LEDSCHERM! 

In maart 2024 zal de gele volkswagen Ledschermbus ook voorzien worden van een gloednieuw ledscherm. Scherper en klaar voor de toekomst! Ook bestaat dan de mogelijkheid het scherm groter te maken op locatie, voor nog betere zichtbaarheid! 

Oude VW Bus, over ons
Koplampen Ledschermbus, over ons
over ons, Ledschermbus winter
Waarom Ledschermbus.nl ?

Val op met onze Ledschermbus!

Met onze Volkswagen Ledschermbusjes val je overal en altijd op. Of het nu een festival is, een filmmiddag of een jubileum van een collega. Of wat dacht je van een formule1 wedstrijd of voetbal live op het scherm? Het kan allemaal. De bediening is supereenvoudig door middel van een laptop in de cabine van de bus. Met de aggregaat op de bus is het zelfs mogelijk jou boodschap rijdend in je woonplaatst te tonen, of  op plekken waar geen stroom voorhanden is. Al onze ledschermen zijn superscherp van kwaliteit en hebben een hoge lichtopbrengst zodat je ook bij volledig zonnig weer het scherm nog steeds goed kunt zien.  Hieronder vindt je een promovideo die we hebben opgenomen in Zwolle voor een kerst evenement. 

Taking your message anywhere !

Niet alleen feesten, festivals en evenementen, maar ook rijdend door stad en land, zelfs in het buitenland !

Of bel ons:

06-46 206 257