Logo Ledschermbus
Edit Content
Click on the Edit Content button to edit/add the content.

Ledscherm met afzetunit

Ideaal ledscherm voor elk evenement of voor meerdere dagen op 1 locatie

Ledscherm afzetunit
Ledscherm met afzetunit

Dit grote en nieuwe ledscherm is multifunctioneel. Met zijn grootte van 3,5 x 2 meter is het scherm een prachtige eyecatcher op elk evenement of festival. Het Ledscherm is middels de afzetunit los te maken van de aanhanger. Met de stelpoten op het frame staat deze dan ook vast en stabiel. Natuurlijk kan dit scherm ook draaien in de gewenste richting en in hoogte worden versteld, geheel naar wens. 

Dit is natuurlijk ideaal als het scherm bijvoorbeeld meerdere dagen op 1 vaste locatie moet komen te staan, of als visueel de kar natuurlijk onder de wagen weg moet zijn voor bijvoorbeeld een beurs of open dag. 

De aanhanger kan er vanzelfsprekend ook gewoon onder blijven staan bij, geheel naar de wensen van de huurder. 

 

Allround ledscherm

Het ledscherm met afzetunit is dus perfect voor 1- of meerdaagse evenementen, als reclamescherm voor uw winkel of showroom, voor crowdmanagement op festivals en events en ga zo maar door.  Daarnaast kan het ledscherm ook ingezet worden voor filmavonden, live events (livestreams) en ga zo maar door. De mogelijkheden zijn ook hier weer eindeloos ! 

Ben je geinteresseerd geraakt in dit ledscherm? Neem dan contact met ons op, of klik op onderstaande button om het contactformulier in te vullen. Misschien dat deze eyecatcher binnenkort op jouw evenement of festival! 

 

Specificaties:

  • Ledscherm 3,5×2 meter
  • Pixel 3,9mm
  • Draaibaar
  • In hoogte verstelbaar
  • met afzet unit
  • Ook livestream mogelijk 
  • Met of zonder geluid te huur. 
ledscherm met afzetunit